Lekker slapen met het juiste hoofdkussen

Hoe slaapt u het liefst? Op uw rug, buik of op uw zij? Houdt u van een zachter hoofdkussen, of hebt u liever een steviger kussen dat in vorm blijft? Hebt u misschien extra nekondersteuning nodig? Het type kussen dat voor u geschikt is, hangt af van uw voorkeur en de manier waarop u slaapt. Slaapkamerweb biedt zowel hoofdkussens als neksteunkussens voor elk type slaper.

hoofdkussen

Lekker slapen op het juiste hoofdkussen.

Hoofdkussens

De vullingen van de meeste hoofdkussens bestaan uit kapok, synthetische vezels of veren. Het Kapok kussen is een hoofdkussen dat door de natuurlijke vulling met kapok en een katoenen tijk (hoes) lang zijn vorm behoudt. De gebruikte materialen zorgen voor een perfecte vocht- en warmteregulatie, waardoor dit kussen uitermate geschikt is wanneer u ´s nachts transpireert. Houdt u ervan om af en toe een boek te lezen of televisie te kijken in bed? Dit stevige hoofdkussen biedt de juiste ondersteuning. De tijk is open te ritsen zodat u de vulling kunt aanpassen naar wens.

Ons Comfort kussen heeft een vulling gemaakt van synthetische vezelbolletjes en een katoenen tijk (met rits). Dit maakt dat het kussen antiallergisch is, lang veerkrachtig blijft en gewassen kan worden. Na het wassen dient u dit kussen goed te laten drogen om nare luchtjes te voorkomen. De flexibele vorm en de mogelijkheid de vulling van het kussen aan te passen zorgen ervoor dat dit kussen geschikt is voor zowel rug-, buik-, als zijslapers. Slaapt u op uw buik? Zorg dan voor een platter kussen met minder vulling.

comfort kussen

Het Comfort kussen van Slaapkamerweb.

Het veren kussen is te verkrijgen in twee soorten: een extra dik hoofdkussen met een vulling van 2000 gram veren, geschikt voor rug-, en zijslapers en het wat plattere hoofdkussen gevuld met 1500 gram veren voor buikslapers. Veren zijn van nature buigzaam waardoor deze hoofdkussens goed vouwbaar en makkelijk te vormen zijn, zonder dat de benodigde stevigheid verloren gaat.

Kinderkussen

Het anti-allergie kinderkussen heeft een synthetische vulling en een katoenen tijk waardoor het gewassen kan worden en lang zijn vorm behoudt. Het kussen is uitermate geschikt voor jonge kinderen van twee tot tien jaar. Advies: laat kinderen alleen op een hoofdkussen slapen als zij hier zelf om vragen.

Neksteunkussens van Silvana

Voor extra ondersteuning van uw nek kunt u kiezen voor een Silvana neksteunkussen. Deze kussens variëren van extra zacht tot extra stevig en bieden optimale ondersteuning en drukverlaging door hun comfortabele vorm. Het soepele katoen dat wordt gebruikt om de Silvana kussens te maken, zorgt voor een fris en ademend kussen dat langdurig in vorm blijft. Alle kussens zijn antiallergisch en te verkrijgen in twee maten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s